آخرین به روز رسانی: پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403
آخرین به روز رسانی: پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403
سه شنبه 29 تیر 1395
کد خبر: 1792
تعداد بازدید: 796

زمان گشوده شدن سفره ایرانی فرا رسید

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خبر داد: زمان آغاز جشنواره «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» از تاریخ 30 تیرماه جاری لغایت یکم مردادماه در شهرستان رامسر فرا رسید.
معاون گردشگری کشور:
زمان گشوده شدن سفره ایرانی فرا رسید










معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خبر داد: زمان آغاز جشنواره «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» از تاریخ 30 تیرماه جاری لغایت یکم مردادماه در شهرستان رامسر فرا رسید. 

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی مرتضی رحمانی موحد با بیان این خبر گفت: با توجه به نیاز احساس شده در رابطه با احیای ظرفیت ها و معرفی آشپزی ایرانی با غذاهای بومی و سنتی و به کارگیری آن به عنوان امتیازی شاخص در توسعه صنعت گردشگری کشور راه اندازی سلسله جشنواره های «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» متناسب با شرایط فرهنگی و اقلیمی 8 منطقه کشور در دستورکار قرار گرفت که نخستین نمونه آن در استان مازندران برگزار خواهد شد. 
وی با بیان اینکه پذیرای عموم هموطنان، علاقه مندان و فعالان حوزه گردشگری برای شرکت در جشنواره های تدارک دیده شده هستیم؛ افزود: جشنواره های آتی به ترتیب در شهرهای تبریز، کرمانشاه، مشهد، اصفهان، یزد، شیراز و اهواز برگزار خواهد  شد تا در چارچوب این رویدادهای پیش رو، ضمن معرفی غذاهای بومی و تبدیل آنها به جاذبه های جدید گردشگری کشور، مراکز پذیرایی و دیگر واحدها عرضه غذا را نیز متناسب با معیارهای مدرن درجه بندی و مقدمات جشنواره بزرگ ملی سفره ایرانی – فرهنگ گردشگری فراهم گردد.  
معاون گردشگری در ادامه اظهار داشت: امید است در آینده ای نزدیک درجه بندی های مورد نظر در تعیین قیمت غذای رستوران ها اثرگذار باشد و مخاطب مورد نظر آگاه شود که قرار است با چه کیفیت غذا و خدماتی روبه رو گردد.  
رحمانی موحد خاطرنشان کرد: همچنین در پی رویدادهای اشاره شده مقرر شده آشپزها و رستوران های منتخب با دریافت لوح و تندیس افتخار ویژه جشنواره تقدیر شوند و به عنوان نمایندگان سفره ایرانی در نمایشگاه های بین المللی گردشگری حضور یابند. 
این مقام مسئول در پایان اظهار امیدواری کرد: امیدوار هستیم که جشنواره های «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» صنعت غذای کشور را متحول نمایند و سبب تعمیق نگاه به ظرفیت های خوراک ایرانی و طی کردن فرآیند جهانی شدن در این زمینه شود. 

 


{{{BlockHeader}}}
طراحی و پیاده سازی: راد وب