دوشنبه 16 اردیبهشت 1398
کد خبر: 3042
تعداد بازدید: 168

معاون گردشگری کشور تاکید کرد: همه فعالان صنعت گردشگری به فناوری‌های نوین مسلط شوند

معاون گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری بر ضرورت آشنایی و تجهیز همه فعالان حوزه گردشگری به فناوری‌های نوین برای ماندگاری در این بازار رقابتی تاکید کرد

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، ولی تیموری با حضور در ششمین رویداد «استارت‌آپ ویکند گردشگری پایدار» و رویداد «استارت‌آپ کاپ گردشگری گاسترونومی» که به‌همت دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: «با توجه به اینکه در حوزه کسب‌وکارهای جدید گردشگری در حال حرکت به سمت استفاده حداکثری از آی‌سی‌تی، شرکت‌های دانش‌بنیان، مراکز رشد و فناوری و استارت‌آپ هستیم، همه فعالان این صنعت باید به فناوری‌های نوین مسلط شوند در غیر این صورت از گردونه رقابت حذف خواهند شد.»

او افزود: «در بحث استفاده از فناوری‌های نوین در گردشگری چالش‌هایی وجود دارد که به نظر می‌رسد فعالیت‌هایی از جنس دانشگاه می‌تواند به حل آن‌ها کمک کند.»

به گفته تیموری مقتضیانی که در موضوع استارت‌آپ‌ها به حوزه گردشگری ورود می‌کنند معمولاً اطلاعات و تخصصشان در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است و فقط بر همین اساس علاقه‌مند به فعالیت در فضای مجازی درزمینهٔ کسب‌وکارهای گردشگری هستند این در حالی است که گردشگری به‌عنوان یک علم قواعد خاص خودش را دارد که بدون آشنایی با آن امکان ورود به این حوزه وجود ندارد و یا اینکه بدون آشنایی با فضای آی‌تی و آی‌سی‌تی، فعال حوزه گردشگری هستند.

معاون گردشگری کشور گفت: «به نظر می‌رسد دانشگاه‌ها می‌توانند برای ورود موفق استارت‌آپ‌ها به حوزه گردشگری رویکرد مهارتی و تلفیق این دو را مدنظر داشته باشند و در برنامه‌های آموزشی خود لحاظ کنند.»

او با تأکید به نقش اقتصادی و اشتغال‌زایی گردشگری در شرایط فعلی افزود: «تنها راهی که با وجود فشارهای موجود در ابعاد بین‌المللی و داخلی می‌تواند به شکوفایی اقتصاد کشور کمک کند گردشگری است؛ چنانکه در سال گذشته 52درصد گردشگر ورودی نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشت؛ در بعد داخلی نیز در ایام نوروز با رشد بیش از 5/5درصد سفر مواجه بودیم.»

تیموری با بیان اینکه میزان سرمایه و هزینه لازم برای ایجاد شغل در حوزه گردشگری نسبت به سایر حوزه‌ها،  اقتصادی‌تر و کم‌هزینه‌تر است خاطرنشان کرد: «این حوزه می‌تواند با گستره‌ای که درگیر می‌کند، درآمد را در دورترین و کوچک‌ترین نقاط کشور توزیع می‌کند.»

معاون گردشگری کشور در ادامه با بیان اینکه حال خوب، نشاط و پویایی معجزه گردشگری هستند به وجود شاخه‌های مختلف در حوزه گردشگری اشاره و اظهار کرد: «امروز نوع جدیدی از گردشگری با نام گردشگری غذا درصدد معرفی ظرفیت‌های مختلف در این حوزه در نقاط مختلف کشور به گردشگران است که در این زمینه نیازمند رویکرد پایداری و سهیم کردن جامعه محلی و هدف گردشگر در حوزه مایحتاج خوراکی و غذای گردشگر در طول سفر است.»

تیموری با بیان اینکه رویکرد پایداری کمتر موردتوجه قرار گرفته است؛ افزود: «برای نخستین بار در ضوابط و مقرراتی که برای ارزیابی، استانداردسازی و درجه‌بندی خدمات تأسیسات گردشگری آماده کردیم؛ فصلی را تحت عنوان "امکان دسترسی و توسعه پایدار" اضافه کردیم. در بخش امکان دسترسی موضوع در نظر گرفتن شرایط موردنیاز معلولان و جانبازان عزیز در تأسیسات گردشگری لحاظ شده است. چراکه تسهیل شرایط دسترسی و ارائه خدمات مناسب به ایشان می‌تواند در توسعه بازار موردنظر و کسب رضایت تمامی گردشگران مؤثر باشد.»



آرشیو…
آخرین اخبار
طراحی و پیاده سازی: راد رایانه