سه شنبه 6 خرداد 1399
سه شنبه 6 خرداد 1399
دوشنبه 12 اسفند 1398
کد خبر: 3538
تعداد بازدید: 167

از سوی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی انجام شد

ابلاغ دستورالعمل پیشگیری و کنترل ویروس کرونا به واحدهای صنایع‌دستی و صنعتگران سراسر کشور

nonhighslide
دستورالعمل پیشگیری و کنترل ویروس کرونا به واحدهای تولید صنایع‌دستی و صنعتگران و تولیدکنندگان تلاشگر صنایع‌دستی از سوی دکتر علی‌اصغر مونسان وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تدوین و به واحدهای مذکور ابلاغ شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی خوزستان به نقل از  میراث آریا، در پی انتشار ویروس کرونا در ایران و مبتلا شدن تنی چند از هموطنان‌مان در استان‌های مختلف به این بیماری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی 10 اسفند سال جاری در نامه‌ای به مدیران کل محترم استان‌ها توصیه‌هایی را برای حفظ سلامتی صنعتگران و تولیدکنندگان تلاشگر صنایع‌دستی ابلاغ کرد.
 
دکتر مونسان در این نامه بر لزوم اتخاذ تمهیدات لازم برای مقابله، پیشگیری و کنترل ویروس کرونا تاکید کرده و به منظور حفظ سلامتی صنعتگران و تولیدکنندگان تلاشگر صنایع‌دستی موارد و توصیه‌هایی را به تمامی واحدهای تولید صنایع‌دستی (انفرادی و گروهی) ابلاغ کرده است.
 
ابلاغیه توصیه‌های بهداشتی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برای مقابله با ویروس کُرونا به واحدهای تولید صنایع‌دستی  شامل دو بند کلی است.
 
در بند اول این ابلاغیه آمده است: «توصیه‌های بهداشتی مبارزه با کُرونا برای کارگاه‌های تولید صنایع‌دستی (گروهی) است که شامل دریافت و نصب راهنمای کنترل محیطی مقابله با بیماری‌های تنفسی در محل و نظارت متصدی نسبت به اجرای صحیح آن توسط کارکنان، نصب تابلوهای آموزشی پیشگیری از انتقال بیماری‌های تنفسی به  تعداد کافی در محل، نصب دستورالعمل شستن دست ها برای پیشگیری از انتقال بیماری های تنفسی به تعداد کافی در محل سرویس های بهداشتی، وجود مواد شوینده، گندزدا، امکانات و تجهیزات نظافت به مقدار کافی و لازم در محل، استفاده از هواکش و سیستم تهویه مناسب در سرویس‌های بهداشتی، ممانعت از ادامه فعالیت پرسنل بیمار و مشکوک به بیماری‌های تنفسی، استفاده از پرسنل مخصوص به عنوان مسئول نظافت و استفاده از ماسک، دستکش، چکمه و لباس کار در هنگام نظافت، نظافت و گندزدایی دستگیره های در، نرده، پله ها و سرویس‌های بهداشتی به صورت مستمر و سایر سطوح مانند کف اطاق‌ها، راهروها، محیط کارگاه و ... به صورت روزانه، جداسازی سطل، دستمال‌ها، وسائل نظافت و گندزدایی سرویس‌های بهداشتی از وسایل مکان‌های دیگر از جمله آبخوری و .. مواردی از این دست می‌شود.»
 
دکتر مونسان در بند دوم این ابلاغیه پیام‌های آموزشی در خصوص بیماری‌های تنفسی (سرما خوردگی، آنفلونزا و کرونا ویروس) را به این واحدها ابلاغ کرده است. در این دستور‌العمل که ابتدا به تعریف ویروس کرونا پرداخته و سپس به علائم آن اشاره دارد، راهکارهای پیشگیری از شیوع این ویروس به طور دقیق ذکر شده است.
 
این دستورالعمل به واحدهای تولید صنایع‌دستی و صنعتگران و تولیدکنندگان تلاشگر صنایع‌دستی سراسر کشور ابلاغ شده است.


آرشیو…
آخرین اخبار
طراحی و پیاده سازی: راد وب