آخرین به روز رسانی: شنبه 21 تیر 1404
آخرین به روز رسانی: شنبه 21 تیر 1404
سه شنبه 04 آبان 1400
کد خبر: 4458
تعداد بازدید: 769

تقویت ناوگان موتوری یگان حفاظت میراث‌فرهنگی خوزستان

معاون توسعه‌مدیریت مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان از تقویت ناوگان موتوری یگان حفاظت این اداره‌کل خبر داد.
به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان، سیداحسان طباطبائی امروز سه‌شنبه چهارم آبان‌ماه 1400 در تصریح این خبر گفت: «در راستای تقویت ناوگان موتوری یگان حفاظت میراث‌فرهنگی استان خوزستان و به منظور حفاظت اطمینان بخش از آثار تاریخی، موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی و گردشگری، سرکشی به آثار تاریخی، بازارچه‌های صنایع‌دستی، ایجاد امنیت پایدار و به منظور اقدامات پیشگیرانه حفاظتی در حوزه یگانی، تعداد 18 دستگاه موتورسیکلت به بدنه ناوگان یگان حفاظت تزریق شد.»
 
او افزود: «موتورهای دریافتی از نوع هوندا 200 هستند و به تجهیزات پلیسی همانند آژیر خطر، چراغ گردان، باکس و آرم، قفل و زنجیر و علائم یگان حفاظت مجهز شده‌اند.»
 
معاون توسعه‌مدیریت مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان خاطرنشان کرد: «این دستگاه‌ها به منظور تقویت 16 پایگاه حفاظت در شهرستان‌های تابع در نظر گرفته شده‌اند و به‌زودی و پس از آموزش‌های لازم به راکبان و نصب تجهیزات جانبی، به پایگاه‌های مربوط تحویل داده خواهند شد.»


طراحی و پیاده سازی: راد وب