آخرین به روز رسانی: سه شنبه 10 شهریور 1405
آخرین به روز رسانی: سه شنبه 10 شهریور 1405
سه شنبه 10 شهریور 1405
کد خبر: 7670
تعداد بازدید: 8

کسب رتبه اول برای ابوالفضل مهدی‌پور فعال فرهنگی و گردشگری خوزستان در جشنواره مطبوعات استان

ابوالفضل مهدی‌پور فعال گردشگری و فرهنگی خوزستان با خبر «احیای جشن دوعیدون شوشتر»  که توسط گروه فرهنگی و هنری اوسونا شوشتر و جمعی از فعالان فرهنگی هنری شوشتر ‌‌‌ برگزار شد، در هفتمین جشنواره مطبوعات استان خوزستان موفق به کسب رتبه اول در بخش خبر شد.
به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌‍کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان، آیین پایانی هفتمین جشنواره مطبوعات استان خوزستان، شامگاه گذشته، باحضور مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، استاندار خوزستان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی، نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان و اصحاب رسانه برگزار شد.
 
پیش از این، فراخوان هفتمین جشنواره مطبوعات استان خوزستان ۱۷ مردادماه ۱۴۰۴ و همزمان با مراسم روز خبرنگار باحضور استاندار خوزستان رونمایی شد. با توجه به استقبال خبرنگاران، مهلت ارسال آثار به مدت دو ماه تمدید و آثار در ۳۰ آذرماه برای داوری به دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها ارسال شد.

در این دوره از جشنواره، مجموعاً ۳۲۱ اثر در هفت بخش اصلی و یک بخش ویژه با موضوع «جنگ ۱۲ روزه» دریافت شد.

همه مراحل جشنواره، از دریافت آثار تا داوری، به‌صورت سامانه‌ای انجام شد و آثار بدون درج نام صاحب اثر در اختیار داوران قرار گرفت؛ به‌گونه‌ای که داوران فقط عنوان آثار را مشاهده می‌کردند.

داوری آثار هفتمین جشنواره مطبوعات استان خوزستان توسط دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام شد و دکتر محمود مختاریان و دکتر مریم سلیمی نیز از جمله داوران این دوره بودند.

هفتمین جشنواره مطبوعات استان خوزستان با هدف ایجاد نشاط در میان اصحاب رسانه، شناسایی استعدادهای جوان و جدید و فراهم کردن زمینه رقابت سالم و سازنده میان فعالان رسانه‌ای برگزار شد.


طراحی و پیاده سازی: راد وب