مدیر پایگاه میراثفرهنگی آیاپیر از برگزاری کارگاه تخصصی نقاشی در محوطه تاریخی اشکفتسلمان خبر داد.
بهگزارش روابطعمومی دبیرخانه ستاد اجرایی خدمات سفر نوروز خوزستان، مهدی فرجی با اعلام این خبر گفت: به همت پایگاه میراثفرهنگی آیاپیر و باحضور برخی از هنرمندان و هنرجویان ایذهای و در راستای معرفی، لزوم مراقبت بیشتر از مواریث فرهنگی و نیز نشان دادن اهمیت میراث اشکفتسلمان و دیگر نگارکندهای دشت ایذه، نقش هنرمندان، آشنایی با سیر تکامل و تحول هنر نگارگری از نقشبرجستههای سنگی ـ صخرهای تاکنون، کارگاه نقاشی در محوطه تاریخی اشکفتسلمان برگزار شد.
مدیر پایگاه میراثفرهنگی آیاپیر ایذه ضمن تقدیر از هنرمندانی که در این کارگاه یک روزه همکاری داشتهاند، افزود: کارگاه آموزشی یادشده با حمایت و همکاری پایگاه میراث فرهنگی آیاپیر، انجمن دوستداران میراث فرهنگی (تاریشا)، موسسه فرهنگی هنری قله هفت آسمان و موسسه فرهنگی هنری (مهر سرای آنزان) با هدف حمایت از هنرمندان و صنعتگران و در راستای اشتغالزایی، ترغیب و جذب جوانان و نوجوانان به سمت هنرهای متعدد و اهمیت درک ثبتجهانی ایذه به دبیری معصومه رجبیزاده انجام شد.
او ادامه داد: در این کارگاه یکروزه، بخشهای فرهنگی مانند نقاشی، طراحی، بافندگی، سیاهقلم، رنگ روغن، گبهبافی، گلیمبافی، کپوبافی، فیروزهکوبی به نمایش درآمد.
فرجی افزود: در این کارگاه هنرمندان و صنعتگران بومی چیره دستی همچون رویا رضوانی نیا ، فاطمه رضایی ، مستانه کی شمسیان ، زهره کرمپور ، راضیه سادات غفاری ، معصومه مهدی پور ، دنیا کیانی ده کیان ، فاطمه چراغی لیری ، اکرم عباس زاده ، نرگس احمدی اوندی ، زهرا نوروزی و محمدطاها آتش بهار حضور داشتند.
در پایان نیز از همه هنرمندان و صنعتگران حاضر در کارگاه و دیگر عوامل برگزاری توسط دبیراجرایی تقدیر و تشکر صورت پذیرفت، گواهی شرکت و لوح سپاس نیز صادر گردید.