آخرین به روز رسانی: شنبه 14 تیر 1404
آخرین به روز رسانی: شنبه 14 تیر 1404
یک شنبه 05 اسفند 1403
کد خبر: 6617
تعداد بازدید: 224

دیدار نمایندگان بهبهان و شوش در مجلس با مدیرکل میراث‌فرهنگی خوزستان

نمایندگان مردم بهبهان و آغاجری و نیز شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی در نشست مشترک با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان خوزستان موضوعات این شهرستان‌ها را بررسی کردند.
به‌گزارش روابط‌عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان، محمدطلا مظلومی نماینده مردم شهرستان‌های بهبهان و آغاجری و نیز محمد کعب‌عمیر نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی به همراه امید صبری‌پور فرماندار شوش در دیدار با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان موضوعات این شهرستان‌ها در سه حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی را بررسی کردند.

تأکید بر لزوم توسعه سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری این شهرستان‌ها و برنامه‌ریزی برای معرفی جاذبه‌های موجود در این شهرستان‌ها در سطح ملی از جمله مواردی بود که در این جلسه درخصوص آن‌ها بحث و بررسی شد.

همچنین در این جلسه بر تداوم روند حفظ و صیانت از مواریث فرهنگی، مرمت و احیا آثار موجود و استفاده از ظرفیت آثار و محوطه‌های تاریخی در راستای رونق گردشگری و جذب گردشگر تأکید شد.

تلاش برای تأمین و توسعه زیرساخت‌های گردشگری و استفاده از ظرفیت نمایندگان این حوزه‌های انتخابیه در راستای جذب اعتبارات لازم برای اجرای طرح‌های زیرساختی از دیگر موضوعات طرح شده در جلسه محمد  جوروند مدیرکل میراث‌فرهنگی خوزستان و نمایندگان این شهرستان‌ها بود.


طراحی و پیاده سازی: راد وب