در آیینی باحضور مقامات استانی و شهری و خبرنگاران، از پوستر دومین جشنواره ملی نان خوزستان رونمایی به عمل آمد.
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوزستان، آئین رونمایی از پوستر دومین جشنواره ملی نان خوزستان روز گذشته باحضور محمد راضیجلالی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خوزستان، شهاب صدیقی سرپرست فرمانداری اهواز، جهاننژادیان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی، جوادسلطانیکاظمی مدیرکل سازمان جهاد کشاورزی، سلطانمحمد رضوانی معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری، سیدعلی حسینیزاده مسئول حراست فرمانداری اهواز و جمعی از مسئولان و خبرنگاران در محل سیلوی تاریخی اهواز برگزار شد.
دومین جشنواره ملی نان خوزستان با هدف فرهنگسازی استفاده از نان کامل، ارتقای کیفیت نان، معرفی و عرضه تکنولوژیهای به روز در حوزه تولید آرد و نان و احیای نانهای سنتی، باحضور اقوام مختلف ایرانی، شرکتهای تولیدکننده نان صنعتی، شرکتهای سازنده تنورهای صنعتی و غرفهداران توزیعکننده اقلام صنایعدستی و صنعتی مرتبط با حوزه نان از تاریخ هفتم تا دهم اسفندماه 1403 در سیلوی تاریخی شهر اهواز برگزار میشود.
بنای سیلو در اهواز مشهور به "سیلوی اهواز" از بناهای صنعتی اهواز به حساب میآید که به عنوان اثر شاخصِ این شهر در تاریخ معاصر و شکلگیری اهواز مدرن از آن یاد میشود. این بنا با تأیید کارشناسان سازمان میراثفرهنگی با شماره ۳۲۱۶۲ در تاریخ 12 دیماه 1397 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. سیلوی اهواز در سال ۱۳۱۵ ه.خ. طراحی، و ساخت ساختمان آن در سال ۱۳۱۷ آغاز شد که با صرف هزینه یک میلیون و پانصد هزار تومان به پایان رسید و در سال 1319 به افتتاح رسید.
سیلوی اهواز با قدمتی 80 ساله در ساحل غربی رود کارون و در حریم این رودخانه قرار دارد و محل نگهداری و ذخیرهسازی غلات (خصوصا گندم) است.
این سیلو، با ظرفیت ۳۲۰۰ تن، که به سه راه آبی، شوسه و راهآهن دسترسی داشته است، دومین سیلوی کشور بعد از سیلوی تهران است.