آخرین به روز رسانی: شنبه 14 تیر 1404
آخرین به روز رسانی: شنبه 14 تیر 1404
دوشنبه 04 فروردین 1404
کد خبر: 6709
تعداد بازدید: 184

بازدید کارشناسان مرکز بهداشت شرق اهواز از نحوه ارائه خدمات نوروزی

رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز گفت: کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شرق از مدارس محل اسکان گردشگران نوروزی، پارک‌ها، هتل‌ها، جایگاه‌های سوخت، مساجد و مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی بازدید می‌کنند.
به گزارش روابط عمومی دبیرخانه ستاد اجرایی خدمات سفر استان خوزستان، حسین قلیچخانی گفت: با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان با ایام نوروز، بازرسان بهداشت محیط این مرکز با هدف كنترل و نظارت مستمر بر بهداشت مراکز تهیه، توزیع و فروش موادغذایی و اماکن عمومی حساس با هدف تامین، حفظ و ارتقای سطح بهداشت و سلامت جامعه از رستوران‌ها، قنادی‌ها، مساجد، پارک‌ها و مدارس محل اسکان مسافران نوروزی بازدید کردند.

قلیچخانی افزود: نظارت و بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی حساس از قبیل رستوران‌ها، قنادیها، اقامتگاه‌ها و پایانه‌های مسافربری و... از جمله وظایف تیم‌های بازرسی بهداشت محیط است.

او ادامه داد: در صورت مشاهده تخلف بهداشتی، با متخلفان برابر قانون ماده ۱۳ و ۱۴ آیین‌نامه بهداشت محیط برخورد قانونی می‌شود که شامل صدور اخطار بحرانی و غیربحرانی اعمال است. همچنین در صورت عدم رفع نواقص در مهلت تعیین شده اخطار ۴۸ ساعته صادر و در نهایت محل پلمب و سپس به مراجع قضایی معرفی می‌شود.

رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز با بیان اینکه بازدیدهای نظارتی همه‌روزه از ساعت هشت صبح تا هشت شب و در صورت لزوم به صورت ۲۴ ساعته انجام می‌شود تاکید کرد: این بازدیدها در قالب تیم‌های نظارتی و گشت‌های مشترک با ادارات مختلف از جمله تعزیرات حکومتی استان، اتاق اصناف، صمت، اتحادیه‌های قنادان و لبنیات‌فروشان، راهداری و سازمان فضای سبز شهرداری اهواز و... به منظور کنترل مواد غذایی و نظارت بهداشتی بر اماکن عمومی صورت می‌گیرد.

قلیچ‌خانی به گردشگران نوروزی توصیه کرد: مواد غذایی مورد نیاز را از مراکز معتبر و بهداشتی تهیه و از خرید مواد غذایی از مراکز فاقد مجوز بهداشتی نظیر دست‌فروشان خودداری کنید.


طراحی و پیاده سازی: راد وب