نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی در نشست با معاون وزیر راه و شهرسازی خواستار افزایش بودجه برای احیا و بازسازی بافت قدیم دزفول شد.
به گزارش دبیرخانه ستاد اجرایی خدمات سفر خوزستان، عباس پاپیزاده ظهر ششم فروردین 1404 در نشست با عبدالرضا گلپایگانی در سالن جلسات فرمانداری ویژه شهرستان دزفول گفت: بافت قدیم دزفول بافت ارزشمندی است که به احیا و رسیدگی نیاز دارد.
وی افزود: برای آنکه بافت قدیم حفظ شود ابتدا باید مشکلات سکونتی مالکان و اهالی این بافت را برطرف کرد.
نماینده دزفول و عضو هیات رییسه مجلس خواستار افزایش بودجه اختصاصی برای احیای بافت قدیم دزفول شد و گفت: بحث معابر تردد خودروها و بحث فاضلاب بافت قدیم دو مطالبه مردم این مناطق است.
پاپیزاده با اشاره به ظرفیت بافت قدیم دزفول برای توسعه گردشگری خاطرنشان کرد: بافت قدیم دزفول دارای هویت تاریخی است و باید ابنیه این بافت حفظ شود.
او با اشاره به ظرفیت معرفی آسیابهای تاریخی دزفول و پل باستانی نیز خواستار اختصاص بودجه به منظور مرمت و معرفی این 2 اثر تاریخی با هدف توسعه حوزه گردشگری دزفول شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری نیز در این نشست با اشاره به اهمیت بافت تاریخی دزفول از آمادگی این شرکت برای تامین قیر رایگان احیای آسفالت معابر بافت قدیم خبر داد.