آخرین به روز رسانی: پنج شنبه 12 تیر 1404
آخرین به روز رسانی: پنج شنبه 12 تیر 1404
جمعه 15 فروردین 1404
کد خبر: 6775
تعداد بازدید: 130

رئیس کمیته گردشگری دریایی و سواحل خوزستان:

روزانه حدود ۱۲۰۰ نفر از اروندرود دیدن می‌کنند

رئیس کمیته گردشگری دریایی و سواحل ستاد اجرایی خدمات سفر نوروز خوزستان با بیان این‌که روزانه هزاران گردشگر از اروندرود دیدن می‌کنند از تلاش برای ساخت اسکله در یادمان شهدای والفجر ۸ و رودخانه بهمن‌شیر خبر داد.
یه‌گزارش روابط‌عمومی دبیرخانه ستاد اجرایی خدمات سفر خوزستان، ابوطالب گرایلو در بازدید از بندر آبادان اظهار کرد: استان خوزستان به ویژه بندر آبادان، شاهد استقبال گردشگران است. فعالیت‌های گردشگری دریایی در بندر آبادان با استقبال چشمگیر گردشگران مواجه شده و روزانه حدود ۱۲۰۰ نفر از اروندرود دیدن می‌کنند.

رئیس کمیته گردشگری دریایی و سواحل ستاد اجرایی خدمات سفر نوروز خوزستان افزود: گزارش‌ها حاکی از آن است که روزانه نزدیک به ۱۲۰۰ نفر گردشگر از طریق شناورهای تفریحی در اروندرود به گشت‌وگذار می‌پردازند و از خدمات مطلوب ارائه شده در بندر آبادان بهره‌مند می‌شوند.

او خاطرنشان کرد: با توجه به زیرساخت‌های موجود از جمله سالن و اسکله مسافری و با فراهم کردن شناور تفریحی ایمن در بندر آبادان، گردشگران با گشت دریایی از جاذبه‌های اروندرود دیدن می‌کنند.

مدیر کل بنادر و دریانوردی خوزستان با بیان اینکه ادامه این روند مثبت و توسعه گردشگری دریایی در آبادان، مستلزم همکاری نزدیک ارگان‌های مربوط است اظهار کرد: در همین راستا، برنامه‌ریزی برای ساخت اسکله‌های جدید، از جمله یادمان شهدای والفجر ۸ و یک اسکله در بهمنشیر، در دستورکار قرار دارد که می‌تواند به صنعت گردشگری رونق بخشد.

گرایلو معتقد است: اگر شرایط فراهم‌شده در بندر آبادان برای گردشگران دریایی اعم از اسکله و سالن مسافری در دیگر رودخانه‌های این استان هم ایجاد شود به طور قطع نتیجه خوبی در این صنعت به دنبال خواهد داشت.


طراحی و پیاده سازی: راد وب