آخرین به روز رسانی: دوشنبه 27 مرداد 1404
آخرین به روز رسانی: دوشنبه 27 مرداد 1404
دوشنبه 27 مرداد 1404
کد خبر: 7074
تعداد بازدید: 24

بازگشت افزون بر یک‌میلیون زائر اربعین از مرزهای خوزستان

از چهارم تا ۲۵ مرداد 1404، بیش از دو میلیون و ۲۷۴ هزار نفر از پایانه‌های مرزی شلمچه و چذابه تردد کردند.
به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان، در بازه زمانی یادشده، مرز چذابه شاهد ورود ۲۰۰ هزار و ۹۳۵ ایرانی و خروج ۲۸۲ هزار و ۳۳۴ نفر بود. همچنین ۱۳ هزار و ۵۵۷ تبعه خارجی وارد کشور و ۴۶ هزار و ۲۴۵ نفر از این مرز خارج شدند.

در مرز شلمچه نیز ۷۸۲ هزار و ۵۸۴ ایرانی وارد کشور و ۸۴۶ هزار و ۵۶۲ نفر خارج شدند. ورود اتباع خارجی از این مرز ۳۸ هزار و ۴۷۷ نفر و خروج آن‌ها ۶۳ هزار و ۴۶۷ نفر بوده است.

در مجموع در دو مرز شلمچه و چذابه، ورود ایرانیان به ۹۸۳ هزار و ۵۱۹ نفر و خروج آن‌ها به یک‌میلیون و ۱۲۸ هزار و ۸۹۶ نفر رسید. همچنین ۵۲ هزار و ۳۴ تبعه خارجی وارد کشور و ۱۰۹ هزار و ۷۱۲ نفر خارج شدند که مجموع کل تردد در این بازه زمانی به دو میلیون و ۲۷۴ هزار و ۱۶۱ نفر رسید.


طراحی و پیاده سازی: راد وب