نسرین لویمی با حکم محمد جوروند، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان، بهعنوان سرپرست جدید اداره برنامهریزی، سرمایهگذاری و زیرساختهای میراثفرهنگی خوزستان منصوب شد.
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوزستان، نشست معارفه سرپرست جدید اداره برنامهریزی، سرمایهگذاری و زیرساختهای میراث فرهنگی خوزستان، امروز، پنجم شهریور 1404، با حضور محمد جوروند، مدیرکل میراثفرهنگی خوزستان، معاونان او و جمعی از کارکنان در محل این ادارهکل برگزار و ضمن تقدیر از تلاشهای تبار قریب در دوران تصدی، نسرین لویمی بهعنوان سرپرست جدید اداره برنامهریزی، سرمایهگذاری و زیرساختهای میراثفرهنگی خوزستان منصوب شد.
در بخشی از حکم محمد جوروند خطاب به لویمی آمده است:
«نظر به تعهد، تخصص و تجربیات سرکار عالی به موجب این حکم بهعنوان سرپرست اداره برنامهریزی، سرمایهگذاری و زیرساختهای میراث فرهنگی این اداره کل منصوب میگردید. امید است با استعانت از خداوند متعال و با بهرهگیری از همه امکانات و ظرفیتهای موجود در انجام وظایف محوله و رضایت مراجعان محترم موفق و مؤید باشید.»
نسرین لویمی دارای مدرک کارشناسیارشد مدیریت جهانگردی از دانشگاه تهران است. سال 1394 از طریق آزمون استخدامی در این اداره کل استخدام شد و در معاونت سرمایهگذاری شروع به کار کرد. حوزه فعالیت او در این حوزه صدور مجوز تأسیسات گردشگری، روستاهای هدف و تسهیلات به مدت دو سال بوده است. از دیگر خدمات او بررسی پروندههای تغییر کاربری از گردشگری به تجاری و مسکونی، سامانه استعلامات، انجام استعلامات تغییر کاربری از کشاورزی به گردشگری پس از دریافت موافقت اصولی است.
همچنین تبارقریب دارای مدرک کارشناسیارشد رشته برنامهریزی گردشگری است و سابقه فعالیت به عنوان معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری مدیرکل میراثفرهنگی، رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اهواز، سرپرست اداره برنامهریزی، سرمایهگذاری و زیرساختهای میراثفرهنگی خوزستان، مشاور مدیرکل و کارشناس معاونت میراثفرهنگی و نیز گردشگری استان را در پرونده کاری خود دارد.