آخرین به روز رسانی: جمعه 11 مهر 1404
آخرین به روز رسانی: جمعه 11 مهر 1404
دوشنبه 07 مهر 1404
کد خبر: 7170
تعداد بازدید: 29

سرپرست معاونت مدیریت و توسعه منابع استانداری خوزستان:

فرهنگ سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری خوزستان نهادینه شود

سرپرست معاونت مدیریت و توسعه منابع استانداری خوزستان با اشاره به لزوم نهادینه کردن فرهنگ سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری خوزستان بر فراهم آوردن بستر این امر در استان تاکید کرد.
به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان، کیامرث حاجی‌زاده شامگاه یکشنبه ششم مهرماه 1404، در آیین گرامیداشت روز جهانی جهان‌گردی و هفته ملی گردشگری که در هتل پارس اهواز اظهار کرد: یکی از دلایلی که موجب خروج سرمایه‌گذاری‌ها از خوزستان شده، نبود زیرساخت‌های مناسب در این حوزه است، به همین دلیل سرمایه‌گذاران بیشتر در شمال کشور اقدام به ساخت‌وساز و ایجاد مراکز اقامتی می‌کنند.

سرپرست معاونت مدیریت و توسعه منابع استانداری خوزستان با تأکید بر لزوم حمایت از بخش خصوصی افزود: جذب سرمایه‌گذاران از سیاست‌های مهم دولت و از تأکیدات مدیریت ارشد استان است چراکه اقتصاد درون‌زا یکی از راهکارهای اصلی برای مقابله با تحریم‌ها محسوب می‌شود.

او همچنین به گرامیداشت هفته دفاع‌مقدس اشاره کرد و گفت: در هشت سال دفاع مقدس، اقوام مختلف کشور جانفشانی کردند تا حتی وجبی از خاک ایران به دشمن واگذار نشود.

حاجی‌زاده ادامه داد: در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، همه قدرت‌های جهانی با پیشرفته‌ترین تجهیزات در کنار رژیم بعثی قرار گرفتند تا ایران را از پا درآورند، اما جوانان ایران و خوزستان با ایثار و شهادت، عزت و اقتدار کشور را حفظ کردند.

او تأکید کرد: دشمنان جمهوری اسلامی می‌دانند که ایران مقتدر و متمدن، مانعی برای چپاول ثروت‌های منطقه و کشورهای اسلامی است و به همین دلیل همواره با این نظام دشمنی می‌ورزند.


طراحی و پیاده سازی: راد وب