آخرین به روز رسانی: جمعه 11 مهر 1404
آخرین به روز رسانی: جمعه 11 مهر 1404
جمعه 11 مهر 1404
کد خبر: 7189
تعداد بازدید: 4

بررسی «نقش رسانه در ترویج گردشگری پایدار و میراث فرهنگی» در شوش

مدیر پایگاه میراث جهانی شوش از برگزاری نشست هم‌اندیشی با موضوع «نقش رسانه در ترویج گردشگری پایدار و میراث فرهنگی» با حضور جمعی از فعالان و اصحاب رسانه‌های خبری در قلعه باستان‌شناسی این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان، علی بویری‌منجی با اعلام این خبر افزود: در این نشست اهالی رسانه و شرکت‌کنندگان موضوعات نقش مؤثر رسانه‌ها در حفاظت از میراث‌فرهنگی و ارتباط با جوامع محلی، اهمیت جلب مشارکت‌های عمومی در حوزه میراث فرهنگی،  بررسی مسایل حقوقی در پایگاه‌های میراث جهانی و استعلام‌های کارشناسی، بیان چالش‌های حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در خصوص پروژه‌های عمرانی و برندسازی در حوزه صنایع دستی و حفاظت از میراث طبیعی به‌ویژه سرچشمه‌های رودخانه شاوور مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

مدیر پایگاه میراث جهانی شوش گفت: پایگاه میراث جهانی شوش در چند سال اخیر در راستای تعامل با نهادهای شهری و ساماندهی محوطه تاریخی، جلسات و همکاری‌های متعددی با شهرداری و شورای اسلامی شهر شوش داشته است.

بویری‌منجی ادامه داد: این پایگاه پیش از این نیز نشست‌های تخصصی دیگری از جمله نشست «تاب‌آوری میراث جهانی شوش در برابر بحران‌ها» را برگزار کرده است.
او اضافه کرد: بخش دیگری از این نشست به طرح پرسش‌های خبرنگاران پیرامون موضوعات جلسه از مدیر اداره شهرستان و مدیران پایگاه‌های میراث جهانی اختصاص داشت.

بویری‌منجی ابراز امیدواری کرد: تداوم چنین گفت‌وگوهایی بین جامعه رسانه و متولیان میراث ‌فرهنگی گامی مؤثر در جهت حفاظت از سرمایه‌های فرهنگی تاریخی و معرفی هر چه بیشتر قابلیت‌های گردشگری این کهن‌دیار باشد.


طراحی و پیاده سازی: راد وب