آخرین به روز رسانی: شنبه 17 آبان 1404
آخرین به روز رسانی: شنبه 17 آبان 1404
شنبه 17 آبان 1404
کد خبر: 7266
تعداد بازدید: 39

بررسی مشکلات مجوزات طرح‌های گردشگری خوزستان

در نشستی با حضور مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان و جمعی از نمایندگان دستگاه‌های اجرایی استان، برخی مشکلات مربوط به استعلامات و طرح‌‌های گردشگری سطح استان بررسی شد.
به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان، صبح امروز 17 آبان‌ماه 1404، نشستی باحضور محمدامین مکوندی مدیرکل هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری خوزستان،  محمد جوروند، مدیرکل میراث‌فرهنگی خوزستان، تبار قریب سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، نسرین لویمی سرپرست اداره برنامه‌ریزی، سرمایه‌گذاری و زیرساخت‌های اداره‌کل میراث‌فرهنگی خوزستان، کارشناسان منابع طبیعی، سازمان آب و برق خوزستان، آب و فاضلاب و شرکت سهامی برق منطقه‌ای استان، به منظور بررسی استعلامات و مشکلات مجوزات و چالش‌های پیش روی سرمایه‌گذاران در حوزه گردشگری استان خوزستان برگزار شد.

در این جلسه، نمایندگانی از بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران  از سرتاسر استان در زمینه گردشگری به بیان دغدغه‌ها و چالش‌های خود پرداختند.

مشکلاتی نظیر چالش‌های استعلامات ، بروکراسی اداری، و نیاز به حمایت‌های مالی و فنی از سوی دولت از جمله موضوعاتی بودند که در این جلسه مطرح و درخصوص آن‌ها تبادل نظر شد.


طراحی و پیاده سازی: راد وب