آخرین به روز رسانی: دوشنبه 26 آبان 1404
آخرین به روز رسانی: دوشنبه 26 آبان 1404
دوشنبه 26 آبان 1404
کد خبر: 7279
تعداد بازدید: 54

لزوم همکاری‌های مشترک میان میراث‌فرهنگی و ناحیه مقاومت بسیج خوزستان

جانشین ناحیه مقاومت بسیج امام علی(ع) شرق اهواز در دیدار با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان بر لزوم همکاری مشترک میان بسیج و اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان تأکید کرد.
به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان‌، محمد جوروند و سرهنگ‌ شیخ‌زاده در این جلسه که امروز 26 آبان‌ماه 1404 برگزار شد، درخصوص موضوعات مرتبط با حفاظت از میراث‌فرهنگی و مشارکت بسیج در فعالیت‌های فرهنگی و گردشگری استان گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

در این دیدار، سرهنگ شیخ‌زاده بر لزوم همکاری مشترک بسیج و اداره‌کل میراث‌فرهنگی تأکید کرد و پیشنهاداتی برای ارتقای سطح آگاهی عمومی در زمینه اهمیت حفظ میراث‌فرهنگی ارائه داد.

محمد جوروند مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان نیز به نقش گردشگری در توسعه اقتصادی استان و ضرورت هم‌افزایی میان نهادهای مختلف اشاره کرد و خواستار همکاری‌های بیشتر با بسیج برای گسترش فعالیت‌های فرهنگی و گردشگری شد.

او به نقش صنایع‌دستی در اشتغالزایی اشاره و تأکید کرد: این آمادگی در ما وجود دارد تا دوره‌های آموزشی را در رشته‌های مختلف صنایع‌دستی برای بسیجیان برگزار کنیم.


طراحی و پیاده سازی: راد وب