آخرین به روز رسانی: سه شنبه 11 آذر 1404
آخرین به روز رسانی: سه شنبه 11 آذر 1404
سه شنبه 11 آذر 1404
کد خبر: 7306
تعداد بازدید: 30

ادارات میراث‌فرهنگی چند شهر استان خوزستان ارتقا می‌یابند

در دیدار اخیر نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه با وزیر میراث‌فرهنگی، تصمیمات قابل توجهی درباره ارتقای جایگاه اداری شهرستان‌ها و توسعه گردشگری روستایی در خوزستان اتخاذ شد.
به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان، در جریان نشست سید محسن موسوی‌زاده با وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی که امروز برگزار شد، موضوعات مرتبط با تقویت حضور مجموعه میراث در شهرستان‌های خوزستان و استفاده از ظرفیت‌های گردشگری منطقه مورد بررسی قرار گرفت.

براساس تصمیمات این دیدار، وزیر میراث فرهنگی دستور ارتقای جایگاه شهرستان کارون از سطح نمایندگی به اداره شهرستان را صادر کرد. همچنین مقرر شد شهرستان‌های باوی و حمیدیه نیز دارای اداره مستقل میراث‌فرهنگی شوند تا سطح خدمات‌رسانی و پیگیری امور میراثی در این مناطق بهبود یابد.

در بخش دیگری از این جلسه، مقرر شد چند روستا از چهار شهرستان اهواز، کارون، باوی و حمیدیه به وزارت میراث فرهنگی معرفی شوند تا پس از ارزیابی، به‌عنوان روستاهای هدف بوم‌گردی انتخاب شوند و اعتبارات لازم برای توسعه زیرساخت‌ها و تبدیل آنها به قطب‌های گردشگری تخصیص یابد.

همچنین وزیر میراث فرهنگی اعلام کرد که برنامه‌ریزی و راهبری گشت‌های بوم‌گردی به مقصد خوزستان در دستورکار قرار خواهد گرفت تا ظرفیت‌های گسترده استان در حوزه گردشگری بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

از دیگر موضوعات مطرح‌شده، حمایت از طرح احیای ساختمان تاریخی «کوشک حمیدیه» بود؛ بنایی ارزشمند که با تکمیل روند مرمت و احیا می‌تواند به یکی از جاذبه‌های شاخص فرهنگی و گردشگری شهرستان تبدیل شود. همچنین موزه منطقه‌ای خوزستان در اهواز از موضوعات جلسه بود که مورد تاکید موسوی‌‍زاده و وزیر قرار گرفت.

به گفته وزیر میراث‌فرهنگی، خوزستان یکی از استان‌های دارای ظرفیت عظیم در حوزه گردشگری است و توسعه زیرساخت‌های بوم‌گردی می‌تواند نقش مهمی در رونق اقتصادی و فرهنگی منطقه ایفا کند.


طراحی و پیاده سازی: راد وب