آخرین به روز رسانی: شنبه 25 بهمن 1404
آخرین به روز رسانی: شنبه 25 بهمن 1404
چهار شنبه 01 بهمن 1404
کد خبر: 7391
تعداد بازدید: 96

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان:

صنایع دستی نقش موثری در معرفی ظرفیت‌های فرهنگی دارد

سومین جلسه شورای راهبردی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خوزستان با موضوع هم‌اندیشی درخصوص بازاریابی و صادرات صنایع دستی استان خوزستان و بررسی اقدامات قابل انجام در ستاد خدمات سفر نوروز ۱۴۰۵ صبح امروز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان، در این جلسه مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان با تاکید بر جایگاه ویژه صنایع دستی استان در معرفی فرهنگ و هویت بومی اظهار داشت: صادرات و بازاریابی هدفمند محصولات صنایع دستی، با توجه به همجواری با کشورهای هسایه، می‌تواند علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار نقش موثری در معرفی ظرفیت‌های فرهنگی استان در سطح ملی و بین‌المللی ایفا کند.

محمد جوروند افزود: هدف از تشکیل شورای راهبردی ایجاد هماهنگی میان بخش‌های مختلف دولتی و خصوصی برای تسهیل فرآیند بازاریابی و برندسازی است.

او همچنین خواستار حضور مؤثر هنرمندان صنایع دستی در بازارهای داخلی و خارجی شد.

همچنین سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خوزستان از تلاش برای ثبت جهانی روستاهای گردشگری صراخیه در شادگان و پامنار در دزفول خبر داد.

تبار قریب گفت: این روستاها به وزارتخانه معرفی شده‌اند و جزو هشت کاندیدای اصلی روستاهای گردشگری ثبت جهانی برای سال ۲۰۲۷ هستند.

در ادامه، معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان در این جلسه با اشاره به استانداردسازی صنایع دستی گفت: هشتمین دوره داوری مهر اصالت صنایع دستی در حالی برگزار شد که آثاری بدیع در حوزه سنگ‌ها و فلزات باارزش قیمتی در این دوره ارایه شد.

محمد عبودزاده با اشاره به اینکه احتمالا ۵۰ اثر موفق به دریافت مهر اصالت شوند ادامه داد: در تلاش‌ایم تا نمایشگاهی از محصولات خوزستانی دارای مهر اصالت برگزار کنیم.

او از برگزاری نمایشگاه اکسپو در خوزستان خبر داد و اظهار داشت: هنرمندان صنایع دستی خوزستان رکورددار فروش نمایشگاهی بوده‌اند.

همچنین عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز با تاکید بر اینکه گردشگری خوزستان نباید تنها به ایام نوروز محدود شود گفت: اهدای صنایع دستی به گردشگران یکی دیگر از روش‌های توسعه گردشگری خوزستان است.

مرتضی افقه با بیان اینکه صنایع دستی محصولی لوکس است خاطرنشان کرد: هنرمندان صنایع دستی توان بازاریابی برای محصولات خود را ندارند و لازم است تا گردشگران به سمت مراکز تولید صنایع دستی هدایت شوند.

ایجاد بازارچه دایمی صنایع دستی، آموزش فعالان صنایع دستی در حوزه بازاریابی دیجیتال، ساماندهی و تهیه نقشه جغرافیایی صنایع دستی خوزستان، راه‌اندازی مکانی ثابت برای صنایع دستی، برنامه‌ریزی برای رونق صادرات، لزوم توجه به گردشگری راه‌آهن، گردشگری دریایی و مسیرهای گردشگری دانش‌آموزی از دیگر موضوعاتی بود که حاضران در جلسه مطرح و درمورد آنها بحث و تبادل نظر کردند.



طراحی و پیاده سازی: راد وب