آخرین به روز رسانی: دوشنبه 27 بهمن 1404
آخرین به روز رسانی: دوشنبه 27 بهمن 1404
دوشنبه 27 بهمن 1404
کد خبر: 7432
تعداد بازدید: 5

خدمت‌رسانی بیش از هزار خادم در یادمان‌های دفاع‌مقدس خوزستان

بیش از یک‌هزار خادم هم‌زمان با برگزاری اردوهای راهیان نور، در ۲۵ یادمان دفاع‌مقدس استان خوزستان به زائران خدمت‌رسانی می‌کنند؛ یادمان‌هایی که تا پایان بهمن‌ماه میزبان کاروان‌های اعزامی از سراسر کشور هستند.
به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان، یادمان‌های دفاع‌مقدس این استان تا سی‌ام بهمن‌ماه سال جاری میزبان زائران راهیان نور هستند؛ مناطقی که یادآور حماسه‌ها و رشادت‌های رزمندگان اسلام در دوران جنگ تحمیلی علیه جمهوری اسلامی ایران است.

در استان خوزستان ۲۵ یادمان دفاع‌مقدس وجود دارد که هر یک روایتگر بخشی از ایثار و فداکاری فرزندان شهید این سرزمین است و زائران با حضور در این مناطق عملیاتی، ضمن آشنایی با وقایع دفاع مقدس، به مقام شامخ شهدا ادای احترام می‌کنند.

در این روزها، بیش از یک‌هزار خادم در یادمان‌های دفاع مقدس استان مشغول خدمت‌رسانی به زائران هستند؛ خادمانی که با انگیزه معنوی و به عشق شهداء در این اماکن حضور یافته‌اند و خدمات فرهنگی، پشتیبانی و رفاهی ارائه می‌دهند.

براساس آمار ارائه‌شده، سال گذشته بیش از ۳۰۰ هزار زائر از یادمان‌های دفاع‌مقدس خوزستان بازدید کردند که نشان‌دهنده جایگاه ویژه این استان در میزبانی از کاروان‌های راهیان نور است.


طراحی و پیاده سازی: راد وب