آخرین به روز رسانی: سه شنبه 11 اردیبهشت 1403
آخرین به روز رسانی: سه شنبه 11 اردیبهشت 1403
سه شنبه 13 آذر 1397
کد خبر: 2762
تعداد بازدید: 296

15 سند تک‎برگ برای املاک تاریخی اداره‎کل میراث فرهنگی خوزستان صادر شد

مسئول امور حقوقی و املاک اداره‎کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان، از صدور 15 سند تک‎برگ برای املاک تاریخی در تملک این اداره‎کل از سوی اداره‎ ثبت اسناد و املاک استان خبر داد.

15 سند تکبرگ برای املاک تاریخی اداره‎کل میراث فرهنگی خوزستان صادر شد

 

 

 

 

 

 

 

مسئول امور حقوقی و املاک اداره‎کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان، از صدور 15 سند تک‎برگ برای املاک تاریخی در تملک این اداره‎کل از سوی اداره‎ ثبت اسناد و املاک استان خبر داد.

 

به گزارش روابط عمومی و امور بین المللی اداره‎کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان، سعید محمدپور امروز سه‎شنبه 13 آذرماه 97 با اعلام این خبر افزود: ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان در راستای ساماندهی اسناد مالکیت آثار تاریخی و فرهنگی در سطح استان، نسبت به تک‎برگ نمودن پانزده سند دفترچه‎ای و ساماندهی آنان اقدام کرد.

 

او گفت: از آن‎جا که پیش از این تمام سندهای املاک اداره‎کل میراث فرهنگی خوزستان به صورت دفترچه‎ای بود و برخی اطلاعات این املاک نظیر آدرس در آن‎ها مشخص نبود، تصمیم بر آن شد تا با هماهنگی ادارهکل دارایی استان خوزستان نسبت به تکبرگ کردن تمام اسناد اقدام کنیم که در این خصوص همکاری خوبی میان دو دستگاه برای اجرایی شدن موضوع صورت گرفت.

مسئول امور حقوقی و املاک ادارهکل میراث فرهنگی خوزستان با اشاره به محل این املاک افزود: این 15 ملک، املاک تاریخی و فرهنگی موجود در شهرستان‎های شوشتر، شوش، دزفول، بهبهان، سوسنگرد، مسجدسلیمان و آبادان هستند.

وی با بیان این‎که اسناد تک‎برگ نسبت به دفترچه‎ای رسمیت بیشتری دارند به مزایای این نوع اسناد و اشاره کرد و گفت: برخورداری از سیستم‌های امنیتی و الکترونیکی برای مقابله با جعل سند، دقت و سهولت در انجام هرگونه اقدام ثبتی بعدی، ارتقای امنیت و آرامش روانی، پیشگیری از جعل اسناد و قابلیت بالای آن در اثبات مالکیت را از جمله مزایای سند مالکیت تک‌برگ هستند.

 

محمدپور با تأکید بر این‎که این 15 ملک پیش از این به تملک اداره‎کل میراث فرهنگی خوزستان درآمده بودند و دارای سند دفترچه‎ای بودند عنوان کرد: تملک از سوی دولت به منظور حفاظت صورت می‎گیرد و زمانی که یک ملک تاریخی به تملک دولت درمی‎آید، قوانین و مقررات ناظر بر مالکیت دولت بر آن حکومت می کند و قطعاً حفاظت بیشتری نیز از آن می‎شود.

او در پایان تأکید کرد: آثار و بناهای تاریخی عمدتاً با اهدافی چون آزادسازی حرائم آثار ملی و جهانی، حفاظت و یا مرمت آن‎ها به مالکیت میراث فرهنگی درمی‎آیند.



{{{BlockHeader}}}
طراحی و پیاده سازی: راد وب