آخرین به روز رسانی: سه شنبه 18 مرداد 1401
آخرین به روز رسانی: سه شنبه 18 مرداد 1401
جمعه 27 اسفند 1400
کد خبر: 4664
تعداد بازدید: 245

بامجوز رسمی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی انجام شد

گشایش آموزشگاه قنادی و آشپزی در خوزستان

nonhighslide
با اعطای مجوز از وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و صدور پروانه بهره‌برداری از سوی اداره‌کل استان خوزستان، مؤسسه آموزشی قنادی و آشپزی در این استان گشایش یافت.
به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان، این مؤسسه آموزشی با نام "سارینا"، 26 اسفندماه 1400 باحضور پیمان نبهانی سرپرست معاونت گردشگری خوزستان، تبار قریب رئیس اداره میراث‌فرهنگی اهواز، سیدمحمد عبودزاده مدیر روابط‌عمومی میراث‌فرهنگی خوزستان، سام طلائی مدیر مؤسسه و سایر کارکنان آموزشگاه افتتاح شد.

سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی خوزستان در مراسم گشایش مؤسسه اظهار کرد: «این مؤسسه آموزشی در قالب شرکت "بهین دستپخت سارینا" به مدیرعاملی سام طلائی فعالیت می‌کند و مجری آموزش دوره‌های آموزشی پخت کیک و شیرینی (قنادی تخصصی) خواهد بود که می‌تواند تحول خوبی در بحث پذیرایی به وسیله کیک و شیرینی در استان به وجود آورد.»

او با بیان این‌که دوره‌های آموزشی مؤسسه سارینا چهار ماهه و بصورت عملی و تئوری است افزود: «پیش از این، علاقمندان و متقاضیان دوره‌های کیک و شیرینی برای فراگیری این حرفه مجبور بودند به استان‌های دیگر سفر کنند؛ اما گشایش این مؤسسه آموزشی، استان خوزستان را به نوعی در این حوزه خودکفا کرد و اکنون این نیاز در استان برطرف شده است و علاقمندان با هزینه کمتر و دسترسی بهتر، پخت انواع شیرینی و کیک را آموزش خواهند دید.»

نبهانی با اشاره به این‌که قبلاً یک آموزشگاه نوشیدنی را نیز با هدف آشناسازی فعالان بخش پذیرایی با نحوه پذیرایی با کیفیت بالا، در استان مجوز داده بودیم گفت: «ما در کشور جزو معدود استان‌هایی هستیم که این نوع آموزشگاه‌ها را پیگیری و مجوز داده‌ایم تا یک گردشگری هدایت‌شده و سطح بالا را در بخش گردشگری غذا، کیک و شیرینی داشته باشیم.»

او در ادامه درخصوص لزوم افتتاح این‌گونه مؤسسات آموزشی افزود: «امروزه تجربه طعم غذاهای مناطق مختلف به یکی از انگیزه‌های مهم گردشگری تبدیل شده است و سالانه درآمدی در حدود 200 میلیارد دلار دارد؛ کشورهای زیادی توانسته‌اند با استفاده از جذابیت و مطرح کردن غذاهای ملی و بومی خود، پای گردشگران زیاد را به کشورهای خود باز کنند.»

سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی خوزستان اضافه کرد: «از طرفی، به ازای هر یک شغل مستقیم در بخش شیرینی و سوغات، دو شغل غیرمستقیم ایجاد می‌شود.»

او اظهار کرد: «علاقمندان می‌توانند برای شرکت در دوره‌های آموزشی مؤسسه سارینا، به نشانی اهواز، کیانپارس، خیابان وهابی، بین ۱۵ و ۱۶ کیان‌آباد، مجتمع مهستان، طبقه ۵، واحد ۱۶ مراجعه کنند.»

نبهانی خاطرنشان کرد: «فراگیران در پایان این دوره‌های آموزشی و با قبولی در آزمون، مدرک معتبر از اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان با امضای مدیرکل استان دریافت خواهند کرد.»


طراحی و پیاده سازی: راد وب