آخرین به روز رسانی: پنج شنبه 12 تیر 1404
آخرین به روز رسانی: پنج شنبه 12 تیر 1404
شنبه 26 فروردین 1402
کد خبر: 5478
تعداد بازدید: 385

همزمان با ایام ماه مبارک رمضان ؛

جشنواره بازی‌های بومی‌محلی در ماهشهر برگزار شد

سرپرست پایگاه منظر فرهنگی ماهشهر از برگزاری جشنواره بازی‌های بومی ـ محلی و برنامه‌های متنوع در ایام تعطیلات نوروز و همچنین ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.
به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان، سارا عبادی پنج‌شنبه 24 فروردین‌ماه 1402 در تشریح این خبر گفت: همزمانی نوروز امسال با ایام ماه مبارک رمضان باعث شد تا اداره میراث‌فرهنگی ماهشهر و پایگاه منظر فرهنگی این شهر از اواسط اسفندماه و هفته‌های منتهی به پایان سال، در تدارک برنامه‌های متنوع برای این ایام باشد.

سرپرست پایگاه منظر فرهنگی ماهشهر افزود: علاوه بر برگزاری کارناوال استقبال از نوروز باستانی با شخصیت‌ها و عروسک‌های تن‌پوش در میادین و سطح بازار، با همکاری شهرداری بندرماهشهر، جشنواره بازی‌های بومی‌ ـ محلی نیز به مناسبت ماه مبارک رمضان برگزار شد.

او ادامه داد: در این جشنواره که با همکاری شرکت عملیات غیرصنعتی برگزار شد، بازی‌های محلی مثل "محیبس"، "هلیت"، "گردوبازی" و "طاقلک" به اجراء درآمدند.

سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ماهشهر یادآور شد: هم‌اکنون این بازی‌ها در فهرست آثار ملی ناملموس به نام بندرماهشهر به ثبت رسیده‌اند.  


طراحی و پیاده سازی: راد وب