آخرین به روز رسانی: پنج شنبه 12 تیر 1404
آخرین به روز رسانی: پنج شنبه 12 تیر 1404
چهار شنبه 21 تیر 1402
کد خبر: 5686
تعداد بازدید: 483

ظرفیت گردشگری‌ سواحل خوزستان باحضور معاون وزیر میراث‌فرهنگی بررسی شد

معاون امور حقوقی، مجلس و استان‌های وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سفر به شهرستان ماهشهر، بر حمایت از سرمایه‌گذاری در سواحل خلیج‌فارس تأکید کرد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان، نشست بررسی مشکلات موجود در حوزه گردشگری و رفع موانع سرمایه‌گذاری شهرستان‌های بندرماهشهر، امیدیه و هندیجان باحضور جواد واحدی معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزیر میراث‌فرهنگی و گردشگری، فریدون بندری فرماندار و حبیب آقاجری نماینده مردم ماهشهر در مجلس، جمشید جعفرپور مدیرکل امور استان‌های وزارت میراث‌فرهنگی، جلیل جباری مشاور معاون امور مجلس و استان‌های وزیر میراث‌فرهنگی، محمدحسین ارسطوزاده مدیرکل میراث‌فرهنگی خوزستان و سارا عبادی رئیس میراث‌فرهنگی بندرماهشهر، در محل فرمانداری برگزار شد.

در این جلسه، معاون وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بر لزوم حمایت از سرمایه‌گذاری در سواحل خلیج‌‎فارس و توجه بیشتر به زیرساخت‌های گردشگری تأکید و ضمن بازدید از محل طرح‌های سرمایه‌گذاری، با سرمایه‌گذاران بخش خصوصی نیز دیدار کرد.


در این جلسه ظرفیت‌های گردشگری سواحل خوزستان به طول ۳۰۰ کیلومتر باتوجه شرایط مناسب آب و هوایی در هشت ماه سال برای میزبانی از مسافران و گردشگران بررسی شد.

در ادامه این نشست، جواد واحدی از صدور مجوز مناطق گردشگری دریایی بندرماهشهر توسط وزارت میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی خبر داد و بر لزوم اختصاص اعتبار از منابع استانی، ملی و سفر هیأت‌دولت تأکید کرد.

او ضمن اعلام حمایت وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از طرح‌های مرتبط، رفع موانع گردشگری و سرمایه‌گذاری شهرستان بندرماهشهر را خواستار شد.



طراحی و پیاده سازی: راد وب