سرپرست پایگاه میراثفرهنگی ارجان و چگاسفلی از تخصیص یک میلیارد و یکصد و پنجاه میلیون تومان اعتبار برای این پایگاه و آغاز مرمت و طرح مطالعاتی محوطه باستانی ارجان خبر داد.
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوزستان، کبری ابوعلی با اعلام این خبر تصریح کرد: از یک میلیارد و یکصد و پنجاه میلیون تومان اعتبار تخصیصیافته، مبلغ 200 میلیون تومان پیمانی و مطالعاتی بود که متأسفانه مبلغ یکصد میلیون تومان پیمانی بابت دیون گذشته تخصیص داده شد و مبلغ یکصد میلیون تومان برای مطالعات منتج به قرارداد شد.
سرپرست پایگاه میراثفرهنگی ارجان و چگاسفلی اضافه کرد: مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان نیز برای فاز اول با هدف خواناسازی بهمنظور بازشناسی ساختار معماری (پلان مسجد ارجان) از اعتبارات استانی و با پیگیری معاونت میراثفرهنگی استان تخصیص یافت.
او افزود: همچنین مبلغ 700 میلیون تومان نیز برای مرمت قلعه روشمهر و طاق ارجان که با پیگیریهای مستمر نماینده شهرستان بهبهان در تیرماه سال جاری از جانب وزارتخانه به ما ابلاغ شد.
ابوعلی خاطرنشان کرد: کار مرمت قلعه روشمهر و طاق ارجان از روز گذشته (چهارم شهریور ۱۴۰۲) آغاز شده است.
او با بیان اینکه نصب دوربین مداربسته در محوطه باستانی ارجان در دستورکار مدیرکل میراثفرهنگی استان قرار گرفته و آقای ارسطوزاده پیگیر نصب این دوربینها است، گفت: چنانچه نصب دوربینهای مداربسته در ارجان اجرایی شود در حفاظت و حراست از این محوطه تاریخی پیشرفت بسیاری خواهیم داشت.
سرپرست پایگاه میراثفرهنگی ارجان و چگاسفلی با اشاره به وسعت و حساسیت محوطه باستانی ارجان ابراز امیدواری کرد که هرچه زودتر دوربینهای مداربسته در محوطه باستانی ارجان نصب شوند.
او با اشاره به اینکه ۵۰۰ هکتار از عرصه مرکزی ارجان در تملک کشاورزان است عنوان کرد: مقدمات و استعلاماتی با هدف تملک اراضی عرصه مرکزی ارجان در حال انجام است.