قائممقام وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با اشاره به اینکه میزبانی چهارمین جشنواره بینالمللی چندرسانهای میراثفرهنگی را استان خوزستان درخواست کرده است، گفت: جشنواره چهارم میراث فرهنگی به میزبانی خوزستان در سال 1404 برگزار میشود.
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوزستان، آیین پایانی سومین جشنواره بینالمللی چندرسانهای میراثفرهنگی به دبیری علیرضا تابش و با اجرای فرزاد حسنی جمعه شب 18 آبانماه 1403 در تالار حافظ شهر شیراز برگزار شد.
علی دارابی قائممقام وزیر و معاون میراثفرهنگی کشور در مراسم پایانی سومین جشنواره بینالمللی چندرسانهای میراثفرهنگی که با حضور مهمانان داخلی و خارجی در شهر شیراز برگزار شد، عنوان کرد: باید به اطلاع برسانم که با موافقت استاندار خوزستان و آمادگی مدیرکل میراثفرهنگی این استان، چهارمین دوره جشنواره به میزبانی این استان برگزار خواهد شد.
او ادامه داد: درباره ضرورت، اهمیت، دستاوردهای جشنواره بینالمللی چندرسانهای میراثفرهنگی هر قدر بگوییم باز هم کم است. امروزه «شادی و نشاط» یک نیاز مبرم و یک راهبرد اساسی کشور است. این جشنواره است که قادر است، جشن، سرور، بهجت را در میان مردم جاری و ساری کند.
در این مراسم، تندیس جشنواره بینالمللی چندرسانهای میراثفرهنگی با حضور علی دارابی قائممقام وزیر و معاون میراثفرهنگی، علیرضا تابش دبیر جشنواره، محمد ثابتاقلیدی مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس به محمدحسین ارسطوزاده مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان خوزستان تقدیم شد تا خوزستان بهصورت رسمی میزبان دور بعدی جشنواره لقب گیرد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوزستان پس از دریافت تندیس جشنواره در سخنانی کوتاه گفت: خدا را شاکریم که امروز در خدمت استادان فرهنگ و پیشکسوتان حوزه میراثفرهنگی هستیم؛ ابتدا از همه دستاندرکاران برگزاری این رویداد بزرگ و دکتر صالحیامیری و آقایان علی دارابی، علیرضا تابش و حسینعلی امیری بسیار تشکر میکنم.
محمدحسین ارسطوزاده ادامه داد: من اینجا هستم که سلام استاندار محترم خوزستان را به حاضران در جشنواره ابلاغ کنم.
او اظهار کرد: امیدوارم که استان خوزستان میزبان خوبی برای چهارمین دوره از این جشنواره باشد. خوزستان استانی وسیع و فرهنگی و بهشت علاقهمندان به میراثفرهنگی است.
گفتنی است، در قسمت جوایز جشنواره سوم و در بخش پویانمایی، لوح افتخار بخش داستانی، سریال و نمایش خانگی به راد نژادفتحی از خوزستان برای اثر «اوسونا» اهداء شد.