نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: این که میراثفرهنگی و گردشگری مانع توسعه و پیشرفت است تلقی اشتباهی است زیرا همین میراثی که در اهواز داریم اگر تبدیل به جاذبه گردشگری شود، خود آن عامل توسعه خواهد بود.
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوزستان، آیتالله ابوالحسن حسنزاده امروز (دهم بهمنماه 1403) باحضور در ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوزستان و پس از اقامه نماز ظهر و عصر در جمع کارکنان این ادارهکل، طی سخنانی در محل نمازخانه با تأکید بر مهم و ارزشمند بودن موضوع میراثفرهنگی افزود: اقدامات در اینخصوص باید درست و به وقت انجام شود.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: همواره به استاندارها میگفتم خوزستان، استانی استثنائی در حوزه گردشگری است و ما در چهار فصل سال قابلیت گردشگری داریم و از طرفی فاصلههای شهرها نزدیک و از شمال تا جنوب دو ساعت فاصله داریم.
او با بیان اینکه در خوزستان انواع گردشگری از مذهبی و طبیعی گرفته تا تاریخی، دفاع مقدس و سلامت وجود دارد گفت: نباید تلقی شود که میراثفرهنگی و گردشگری مانع پیشرفت است؛ چراکه همین میراثی که در اهواز داریم، اگر تبدیل به جاذبه گردشگری شود خود آن عامل توسعه است.
آیتاله حسنزاده تأکید کرد: در موضوع گردشگری زیر ساختها باید فراهم و بخش خصوصی وارد شود و نباید از بخش خصوصی ترسید؛ دلیل چیست که در اصفهان و فارس بخش خصوصی خوب اما در خوزستان نه؟!
او فراهم آوردن تسهیلات برای سرمایهگذاران را خواستار شد و افزود: معتقد هستم با همین وضعیت و تحریمها، خوزستان قابل توسعه است و به خوبی هم قابل توسعه است؛ به شرطی که دست اندر دست هم دهیم.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در ادامه با اشاره به موضوع گردشگری سلامت عنوان کرد: سنخیتی که با کشور عراق داریم با هیچ کشوری نداریم و اگر گردشگری سلامت به خوبی راه بیفتد و شکل خوبی بگیرد میتواند ارزآوری کند.
پیگیری برای ایجاد هتلبیمارستان در حوزه آبادان و خرمشهر
در ادامه، آیتاله حسنزاده باحضور در دفتر مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوزستان، نشستی را محمد جوروند مدیر این ادارهکل برگزار کرد.
جوروند در این نشست اظهار کرد: برای برخی موضوعات مرتبط با حوزههای مأموریتی ادارهکل، اعتباراتی گرفتهایم اما نیاز به اعتبارات بیشتر هست که باید مطالعه شود؛ ضمن اینکه موضوعات مربوط به شوشتر از جمله بافت تاریخی، سازههای آبی و دیواره غربی این سازه هم در برنامه ما است و پیگیر حل مشکلات آنها هستیم.
او راهاندازی موزه شوشتر را از موضوعات اساسی عنوان کرد که ادارهکل میراثفرهنگی به جد پیگیر آن است و افزود: بافت تاریخی ظرفیت بالایی دارد و این قابلیت را دارا است تا تبدیل به موزه و گالری شود که در این راستا مردم و بخش خصوصی را تشویق میکنیم.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوزستان با اشاره به اینکه آبادان و خرمشهر ظرفیتهای خوبی برای گردشگری و به ویژه گردشگری سلامت دارند، ایجاد هتل بیمارستان را یکی از ضرورتهای این دو شهر عنوان و اضافه کرد: پیگیر این موضوع هستیم و به سرمایهگذاران نیز در این راه کمک خواهیم کرد.