دبیر جشنواره ملی روایت هنری بیمارستانهای صحرایی از برگزاری آیین پایانی این جشنواره خبر داد.
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوزستان، نعیمه سیمری اظهار کرد: در راستای معرفی بیمارستانهای صحرایی به دید و قلم هنر، فراخوان این رویداد در مهرماه داده شد و رونمایی از پوستر انجام شد.
دبیر جشنواره ملی روایت هنری بیمارستانهای صحرایی ادامه داد: هنرمندان هفت رشته شامل موشنگرافی، طراحی پوستر، روایتنویسی، عکاسی، نقاشی، مستندسازی و پادکست در این رویداد شرکت کردهاند که بیمارستانهای هدف این رویداد، بیمارستان شهیدمخبری ارتش و بیمارستان صحرایی امامحسین (ع) بودند که بازدیدهایی توسط شرکتکنندگان این رویداد از آنها صورت گرفت.
او با بیان اینکه هر رشته یک دبیر اختصاصی داشت که کارگاههای آموزشی اختصاصی هر رشته به صورت حضوری و برخط برگزار شدهاند گفت: آیین پایانی این رویداد هشتم اسفندماه 1403 ساعت 15 در خانه هنرمندان اهواز برگزار می شود.
سیمری افزود: دبیرخانه مردمی گردشگری مقاومت استان برگزار کننده این رویداد بوده و ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان خوزستان، حوزه هنری و ادارهکل ارشاد اسلامی خوزستان، بهداری رزمی جنوب غرب، ارتش، منطقهآزاد اروند و مجمع بینالمللی گردشگری قم در این رویداد همکاری دارند.
او اضافه کرد: بیش از پنجاه اثر در بخش عکس، موشنگرافی، پوستر، پادکست، مستند و روایت تحویل دبیرخانه این جشنواره داده شده که داوری در هر بخش انجام و برندههای هر بخش مشخص شدند که در آیین پایانی این جشنواره اعلام خواهند شد.
دبیر جشنواره ملی روایت هنری بیمارستانهای صحرایی هدف از این رویداد را آمادهسازی بیمارستانهای صحرایی بهعنوان مقصد گردشگری مقاومت و معرفی آنها با دید هنر و فرهنگ عنوان و یادآور شد: این بیمارستانها را به عنوان مکانرویداد تعریف کردیم و به دلیل موقعیت تاریخی و پیشینهای که دارند میتوان آن را به عنوان سایتموزه بیمارستان برای عموم مردم معرفی کنیم. این دو بیمارستان ثبتملی هستند و اولین سایتموزههای بیمارستانی کشور به شمار میروند که با همت ادارهکل میراثفرهنگی خوزستان به این کاربری رسیدهاند.