آخرین به روز رسانی: پنج شنبه 12 تیر 1404
آخرین به روز رسانی: پنج شنبه 12 تیر 1404
یک شنبه 21 آبان 1402
کد خبر: 5923
تعداد بازدید: 584

برپایی جشنواره برداشت چای ترش روستای علوه کارون

جشنواره برداشت چای ترش بعد از ظهر 19 آبان‌ماه 1402 در روستای علوه شهرستان کارون برگزار شد.
به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان، در این جشنواره  علاوه بر آشنایی شرکت‌کنندگان با فضای کشت و کار چای ترش، حضور در مزارع و آشنایی با نحوه برداشت محصول، غرفه‌های عرضه مستقیم محصول چای ترش و فرآورده‌های جانبی، عرضه محصولات مختلف کشاورزی، نهال، گل و گیاه و صنایع‌دستی نیز برپا خواهد شد.
 
برنامه‌های جذاب و مفرح برای خانواده‌ها نظیر اسب سواری، قایق‌سواری، پاراگلایدر سواری، بازی‌های محلی، نقاشی و برگزاری جشنواره فرهنگی با حضور مسئولان استانی، متخصصان و هنرمندان استان نیز در این جشنواره اجرا شد.

با توجه به اینکه علوه اولین روستایی در خوزستان است که به کاشت چای ترش اقدام کرده و هر ساله کشت این محصول با رونق و استقبال بیشتری مواجه می گردد، اداره میراث فرهنگی شهرستان کارون با همکاری و همیاری دیگر بخش ها و مجموعه های همسو، در راستای معرفی هر چه بیشتر این محصول و تقویت بنیه گردشگری روستا، اقدام به برگزاری این رویداد فرهنگی در پائیز می کند.

توانمند سازی جوامع محلی در دو حوزه گردشگری و کشاورزی از اهداف اصلی این جشن شکرانه همه ساله است که خوشبختانه این رویداد در سال جاری به صورت استانی و با مشارکت شهرستان های دیگری مانند رامهرمز، شوش، باوی، حمیدیه و باغملک برگزار شد.

استقبال بی نظیر مردم استان خوزستان و میهمانانی از دیگر استان ها و حضور گردشگرانی از کشورهای عراق و آلمان و همچنین برگزاری کارگاه های آموزشی به منظور ترویج این محصول، از دیگر نکات قابل توجه جشن شکرانه چای ترش امسال در روستای علوه بود.

 
این جشنواره با حضور و مشارکت ارگان‌ها و ادارات مختلف استانی و شهرستان و با محوریت فرمانداری شهرستان کارون، سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان و اداره‌کل میراث‌فرهنگی و گردشگری استان خوزستان برگزار شد.

هدف از برگزاری این جشنواره علاوه بر شکرگزاری به درگاه خداوند بابت تولید و برداشت محصول پر برکت، ایجاد فضای مفرح و شاد، تبیین ظرفیت‌های کشاورزی بخصوص گیاهان دارویی منطقه، انتقال دانش فنی و آموزش بهره‌برداران، دریافت موضوعات و مشکلات پیش روی تولیدکنندگان، عرضه مستقیم محصول و کمک به بهبود و تکمیل حلقه‌های زنجیره ارزش محصول بود.


طراحی و پیاده سازی: راد وب